LUKAS-Logo-freigestellt

LUKAS-ERZETT je vodilno podjetje na področju tehnoloških rešitev za reznje, brušenje, poliranje in rezkanje. Vsak izdelek, ki ga proizvajajo, odlikuje najvišja kakovost in odlična ergonomija. Njihova zaveza je zagotavljati najboljše rezultate in udobno rokovanje, tudi pri najzahtevnejših nalogah.

maykestag

Maykestag izdeluje visokokakovostna orodja za rezanje iz karbida in hitroreznega jekla (HSS). Njihova osnovna strokovnost leži v razvoju in proizvodnji vrtalnikov, rezkalnih glav, razrezovalcev, svedrov za odpravljanje napak, rotacijskih rezkarjev in posebnih orodij.

alpen-logo

Alpen orodje vam zagotavlja popoln rezultat dela. Njihove vrtalne konice za beton/opeko in posebna vrtalna orodja nosijo oznako PGM (certifikat za vrtalne konice za opeko, Prüfgemeinschaft Mauerbohrer e.V.), ki zagotavlja varnost zatesnjenih spojev.

makita_logo

Makita se uvršča med najbolj izkušene in ugledne proizvajalce orodja po vsem svetu. V svetovnem merilu velja Makita za največjega proizvajalca orodja, ki ga napajajo akumulatorji. 

2560px-Milwaukee_Logo

Milwaukee proizvaja inovativna močna orodja in dodatke za profesionalce že več kot 85 let. Njihov slogan: NOTHING BUT HEAVY DUTY™ je njihova obljuba, da bodo svojim uporabnikom ponudili najboljše. Oblikujejo izdelke, ki delo opravijo bolje, hitreje in z brezkompromisno varnostjo.

USAG1

Usag je podjetje, specializirano za proizvodnjo in prodajo ročnega orodja ter opreme za delavnice. Ustanovljeno je bilo leta 1926 in se ponaša z dolgoletno tradicijo ter visoko kakovostjo izdelkov. Ponuja široko paleto orodij, vključno z ročnimi ključi, kladivi, izvijači, ključavnicami in drugim orodjem za različne namene. Njihovi izdelki so znani po trpežnosti, inovativnosti ter uporabnosti, kar jih uvršča med vodilna podjetja v industriji ročnega orodja.

RUKO_logo

Ruko je nemško podjetje z več kot 90-letno tradicijo v proizvodnji visokokakovostnih orodij in rezil za obdelavo kovin. Specializirano je za razvoj in proizvodnjo orodij, kot so vrtalniki, rezkalniki, žage in ročna orodja, namenjena predvsem obdelavi kovinskih materialov. Podjetje je znano po svoji inovativnosti, natančnosti izdelave ter zavezanosti k visokim standardom kakovosti. RUKO izdeluje orodja za profesionalno rabo, ki zagotavljajo učinkovito in natančno delo v različnih industrijskih panogah.

unior_logo

Unior je podjetje specializirano za izdelavo kakovostnega orodja za avtomobilsko industrijo, kovinsko obdelavo, gradbeništvo, lesno industrijo in druge sektorje. Podjetje se ponaša s široko paleto izdelkov, vključno z ročnimi ključi, kladivi, kleščami, ključavnicami, orodnimi vozički in drugim ročnim orodjem. Unior je znan po visoki kakovosti svojih izdelkov, inovativnosti ter strokovnosti v proizvodnji orodja za zahtevne uporabnike.