Ključavničarstvo

V sklopu ključavničarskh del po načrtu in personalizirano izdelujemo vse vrste barvnih, vroče cinkanih in inox konstrukcij. Ponujamo tako kovinske, kakor inox ograje, ki jih večkrat dopolnjujemo še z drugimi elementi kot so na primer jeklene vrvi. Poleg tega so v naši ponudbi tudi različne oblike stopnic, ki jih kakor druge elemente lahko ponudimo vroče cinkane ali prašno barvane. Prav tako imamo dolgoletne izkušnje pri izdelavi in montaži požarnih stopnic, ki so v mnogih primerih zakonsko predpisane na javnih objektih.

 

Podjetje Jeklotehna Špoljar je sposobno tudi zahtevnih vzdrževalnih del v industriji. Na tem področju imamo dolgoletne izkušnje in bogate reference v mnogih podjetjih in tovarnah. Naše usluge lahko nudimo pri izdelavi in montaži industrijske opreme: vozičkih, popravilu valjčnih prog, montaži manipulatorjev itd.

 

Potrebno je dodati, da ima večina naših varilcev pridobljene A varilske teste, vključujoč EN 1090 in SIST EN 3834 standarda, ki sta podlaga za CE certifikat.

jeklotehna-spoljar-kljucavnicarstvo-4

V sklopu ključavničarskh del po načrtu in personalizirano izdelujemo vse vrste barvnih, vroče cinkanih in inox konstrukcij.

jeklotehna-spoljar-kljucavnicarstvo-1
jeklotehna-spoljar-kljucavnicarstvo-2
jeklotehna-spoljar-kljucavnicarstvo-3

NAŠA PONUDBA

Imate vprašanje! Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!
POKLIČITE NAS NA +386 7 39 34 760, +386 7 39 34 763 ali nam PIŠITE NA jeklotehna@siol.net