ALU Aluminijasta okna

Izdelujemo tehnološko napredna, kakovostna in oblikovno dovršena okna, ki obogatijo vaš življenjski prostor.  

Vsako okno ima svoje, individualne zahteve: od “visoko energetske učinkovitosti” do “ekonomičnosti”.  V našem spektru izdelkov boste našli ustrezen profil tako za novogradnjo kot za sanacijo, za eno- ali več družinske hiše, za večje objekte, pa tudi za industrijske objekte. Naša okna odlikuje najvišja kakovost izdelave, inovativne funkcionalne rešitve, varnost in pa varčevanje z energijo. Elegantne oblike profilov, široka paleta barv, dodatkov in predvsem natančnost izvedbe odlikujejo naša okna z eleganco in najvišjo stopnjo estetike.

ALU okna iz profilov svetovno znanih proizvajalcev. Na voljo tako za stanovanjske kot tudi za poslovne objekte. ALU okna so primerna tako za stanovanjske, kot tudi za poslovne objekte. Omogočajo zasteklitev velikih odprtin in tako prepuščajo večjo količino svetlobe. Delujejo zelo kompaktno in estetsko hkrati. Njihove prednosti so pri sodobni konstrukciji, dolgi življenjski dobi, enostavnem vzdrževanju in odpornost na različne vremenske vplive. Izbirate lahko med različnimi barvnimi odtenki po barvni lestvici RAL in imitaciji lesa. Glede na potrebe in zahteve posameznika imamo na voljo več okenskih profilov.

jeklotehna-spoljar-alumijasta-okna

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

NAŠA PONUDBA

Imate vprašanje! Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!
POKLIČITE NAS NA +386 7 39 34 760, +386 7 39 34 763 ali nam PIŠITE NA jeklotehna@siol.net